Foto: F64

Izšķirīgais brīdis sestdienas zaudējumā bija neizmantotais pieci pret trīs vairākums Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" zaudējumā, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Jau vēstīts, ka Rīgas komanda sestdien viesos ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) piekāpās Kazaņas "Ak Bars", ciešo devīto zaudējumu pēc kārtas.

"Man spēle patika. Es domāju, ka skatītājiem arī. Sasprindzināta spēle. Cīnījāmies par punktiem," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns. "Droši vien, ka izšķirošais bija brīdis, kad neizmantojām savu iespēju un neiemetām, spēlējot vairākumā pieci pret trijiem. Pēdējā laikā mums ar vārtu gūšanu ir lielas problēmas. Vajadzēja iemest, un tas mainītu visu spēli, bet tagad varu tikai atkārtot to, ko teicu komandai: "Par spēli laukumā man jautājumu nav nevienam.""

"Sākums bija līdzīgs, pēc tam izcietām trīs pret pieci mazākumu un divus vārtus iemetām vairākumā," pēc mača teica mājinieku galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs. "Protams, gribētos iemest arī vairāk, vārtu gūšanas momentu bija daudz, īpaši daudz metām garām no izdevīgām pozīcijām otrajā periodā, taču uzvarējām, savos vārtos neielaidām ne ripu - arī labi."

Pirmdien rīdzinieki ar maču pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit" uzsāks piecu mājas spēļu sēriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!