Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" pirmdienas pretiniece Helsinku "Jokerit" uzskatāma par meistarīgāko vienību KHL, preses konferencē pēc mača teica galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" vienība pirmdien mājās ar rezultātu 0:7 (0:4, 0:3, 0:0) cieta sagrāvi pret Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", Kalniņam atvairot visus 25 rīdzinieku metienus pa vārtiem.

"Šai spēlei nebija viegli sagatavoties, jo piektdien pārspējām Sanktpēterburgas SKA ar 6:0," preses konferencē norādīja Helsinku vienības galvenais treneris Lauri Marjameki. "Domāju, pierādījām, ka esam laba komanda, jo Rīgā sākām ar 4:0 pēc pirmajām 20 minūtēm. Pat, uzvarot ar 7:0, mūsu stils nemainās. Tas paliek disciplinēts, un esmu lepns par maniem spēlētājiem."

"Pirms spēles teicu, ka "Jokerit" ir meistarīgākā komanda šinī līgā, un viņi to pierādīja jau iepriekšējā mačā," Ankipāns slavēja pretinieku spēku. "Gribējām uzspiest tādu pašu spēli kā pret "Baris". Diemžēl šur tur nepietika enerģijas, koncentrācijas, varbūt pārliecības par saviem spēkiem vai bija pašpārliecinātība. Mēs nedrīkstējām tik brīvi "Jokerit" ļaut kustināt ripu. Šodien mēs to pieļāvām, un rezultāts mūs absolūti neapmierina. Lai arī kāds būtu mūsu sastāvs, jāspēlē daudz agresīvāk."

Spēlē nepiedalījās Lauris Dārziņš. "Dārziņš ir savainots. Jāveic padziļināta izmeklēšana, un pirmie signāli nav labi," bija spiests atzīt treneris.

"Dinamo" ar 31 punktu 45 spēlēs ir pirmspēdējā starp 12 Rietumu konferences komandām, bet pirmais astotnieks ir 17 punktu attālumā, līdz ar to tikšana Gagarina kausa izcīņā ir tikai teorētiska. "Jokerit" ar 59 punktiem 43 spēlēs ir ceturtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!