Foto: F64

Bijušais Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns arī pēc līguma nepagarināšanas ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" uztur kontaktus ar kluba vadību, viņš pastāstīja sarunā ar "TV3 Sport Latvija" komentētājiem Tomu Prāmnieku un Aivaru Zahārovu.

"Rīgas komandā man konkrēta amata nav, bet jebkurā gadījumā joprojām uzturu kontaktus ar vadību. Ar sastāva komplektēšanu nenodarbojos, bet, ja vajag manus ieteikumus, palīdzu ar savu viedokli," stāstīja Ankipāns.

Ankipāns pauda pārliecību, ka Rīgas "Dinamo" nekur nepazudīs, jo jau 12 gadus komanda spēlē KHL. Tāpat viņš pārliecināts, ka krievu publikai, menedžmentam un spēlētājiem ir interesanti, ka līgā spēlē komanda no Latvijas. "Rīgas "Dinamo" ir vajadzīga, ja gribam šo līgu saukt par Kontinentālo hokeja līgu," viņš sacīja.

Ankipāns uzskata, ka par "Dinamo" galveno treneri vajadzētu kļūt latvietim, kuram tad arī būs jādomā par nākamās sezonas sastāvu. Kā jau ierasts pēc katras sezonas, Rīgas "Dinamo" līgumi spēkā ir tikai ar pāris spēlētājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!