Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pēc bālā snieguma un sagrāves spēles pret Čerepovecas "Severstaļ" atzina, ka komanda šobrīd nerāda to vēlamo hokeju.

KHL kārtējā spēlē pirmdien rīdzinieki viesos ar 1:6 zaudēja "Severstaļ" piedzīvojot sesto zaudējumu septiņās spēlēs. Četrus vārtus rīdzinieki ielaida mazākumā, bet šajā sezonā izbraukuma spēlēs Rīgas "Dinamo" hokejisti nav guvuši nevienu punktu, turklāt ielaiduši 26 ripas un paši guvuši vien piecus golus.

"Grūti atrast pareizos vārdus. Redzot mūsu sniegumu, nav daudz ko komentēt. Visu pateicu ģērbtuvē, ar šādu sniegumu savādāk nebūs," Krievijas medijos citēts Ankipāns. "Mēs ilgi veidojām šo komandu, un tā bija nepiekāpīga – bija uzvaras un zaudējumi ar vienu vārtu starpību. Cīņās daudz uzvarējām. Vienīgais ceļš – atgriezties iepriekšējā stāvoklī. Un mēs atgriezīsimies."

Optimistisks pēc spēles bija arī Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Brendons Makmilans.

"Rezultāts ir ļoti neapmierinošs. Šis nav tas labākais laiks komandā, bet pēc visiem kritumiem nāk kāpumi. Es ticu šai komandai. Pirmkārt, mums ir jāuzlabo spēle mazākumā. Tā arī šovakar mūs nogalināja. Otrkārt – jāizmanto savi momenti. Mums ir spējas, lai to izdarītu. To jau esam pierādījuši. Katrā mačā jāturpina cīnīties līdz galam. Ieguldītais darbs nāks atpakaļ," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Makmilans. "Centāmies spēlēt agresīvi, bet nopelnījām noraidījumu. Es gan. nekomentēšu tiesnešu darbu. Loģiski, ka noraidījumos pret mūsu komandu, man vienmēr būs jautājumi. Lai nu kā, bet spēle mazākumā mums šobrīd nevedas. Pie tās ir ātri jāpiestrādā."

Rīgas "Dinamo" sezonas otro izbraukumu 25. septembrī noslēgs ar spēli pret Jaroslavļas "Lokomotiv", bet tad rīdziniekus sagaida divas smagas spēles savās mājās pret Sanktpēterburgas SKA un Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

"Noslēgsim izbraukumu Jaroslavļā. Nebūs viegli, bet iesim un cīnīsimies. Man patika mūsu spēle pret viņiem Rīgā. Galvenais – nenokārt galvas! Nekas vēl nav zaudēts," piebilst Makmilans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!