Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" otrdien cīnījās varonīgi, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" otrdien regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās "Soči" vienībai.

Vārtus rīdzinieku labā guva Aleksandrs Protapovičs, kurš pārtrauca "Dinamo" vairāk nekā 190 minūšu ilgušo "sauso" sēriju.

"Vienādos sastāvos spēle bija līdzīga, bet vairākumā mums neizdevās gūt vārtus. Bija divu veselu metienu krusa, kuras laikā vārtsargs stāvēja uz galvas. Kaut kur pietrūka aukstasinības. Labi, ka atslēdzām vārtus, un ir pārliecība, ka nākamajā spēlē varam iet pēc uzvaras. Ja vairākas spēles negūst vārtus, tad ir mandrāža. Komanda cīnījās varonīgi, un paldies tai par darbu," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Par labāko rīdzinieku rindās tika atzīts Protapovičs, kuram balvu pasniedza Maira Brieža pretinieks boksa supersērijas finālā Juniers Dortikoss.

Šajā mačā "Dinamo" vārtos atgriezās savainojumu izdziedējušais vārtsargs Aleksanders Salāks.

"Dinamo" ar 33 punktiem 49 spēlēs ir pēdējā līgā. Pirmais astotnieks Rietumos ir jau 23 punktu attālumā, līdz ar to rīdzinieku tikšana Gagarina kausa izcīņā ir tikai teorētiska. Savukārt "Soči" Rietumos ar 48 punktiem 50 mačos ir devītā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!