Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo" metienu realizācija šobrīd ir katastrofālā līmenī, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" otrdien savā laukumā ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Novosibirskas "Sibirj".

"Dinamo" komanda cietusi septiņas zaudējumus pēc kārtas un pēc šodienas neveiksmes tikpat kā atvadījās no izredzēm spēlēt Gagarina kausa izcīņā.

"Aizvadījām kvalitatīvu spēli un zaudējām. Metienu realizācija šobrīd ir katastrofālā līmenī. Ir labi momenti, kuros jāgūst vārti. Spēle bija interesanta, saspringa, aktīva un ar daudzām divcīņām. Vieni vārti izšķīra visu, kā jau pēdējās spēlēs. Paldies spēlētājiem par attieksmi un darbu," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Otrdien debiju KHL piedzīvoja Jānis Švanenbergs un Reinis Lejnieks.

"Esam apmierināti ar to, ko redzējām. Taču tā ir viņu pirmā spēlē, spēlētāju kvalitāte parādīsies ilgtermiņā. Pirmie iespaidi ļoti pozitīvi. Abi ir augumā raženi hokejisti, ir spējīgi pieturēt ripu un mest pa vārtiem," debitantu sniegumu komentēja Ankipāns.

Rīdzinieki ar 34 punktiem 51 spēlē ir priekšpēdējā vietā līgā. Pirmais astotnieks Rietumos ir 22 punktu attālumā.

Nākamais mačs rīdziniekiem divu izbraukuma spēļu sērijas ietvaros paredzēts 30.janvārī pret Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!