Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc vairāku savainoto spēlētāju atgriešanās sastāvā uzreiz ir vieglāk spēlēt, uzskata Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Ģirts Ankipāns.

Foto galerija

Kā ziņots, pirmdien Latvijas klubs ar 4:2 (1:0, 2:0, 1:2) uzvarēja Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo" vienību, pārtraucot četru zaudējumu sēriju.

Šajā mačā pēc savainojumu izārstēšanas Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriezās kapteinis Sandis Ozoliņš un viens no uzbrukuma līderiem Marks Hartigans.

"Šajā mačā katrs izdarīja savu darbu un atdeva visus spēkus," pēc mača izteicās Ankipāns. "Šodien mums atkal bija četras pilnas maiņas, tāpēc bija vieglāk spēlēt."

"Savainoti mums bija vieni no līderiem, tāpēc tagad mazāk jāpatērē enerģija," teica Ankipāns.

Šobrīd Rīgas "Dinamo" komandai savainoti joprojām ir aizsargs Oskars Cibuļskis un vārtsargs Mikaēls Telkvists. Kā izteicās Cibuļskis, viņš nevarēs spēlēt vēl aptuveni 1-2 nedēļas.

Latvijas klubam visas 12 janvāra spēles jāaizvada ar vienas dienas intervālu, tomēr Ankipāns ir pārliecināts, ka hokejistiem spēka pietiks.

"Mums brīvajās dienās ir saprātīgi treniņi ar minimālu spēka paņēmienu un varam labi atgūties," teica Ankipāns.

Kā ziņots, KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šī mača Rīgas "Dinamo" ar 57 punktiem 42 spēlēs saglabāja astoto vietu, par punktu atpaliekot no pozīciju augstāk esošā Maskavas "Spartak" kluba. Savukārt devītajā vietā esošā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība no Latvijas kluba tagad atpaliek četrus punktus, tomēr tā aizvadījusi par divām spēlēm mazāk.

Rīgas "Dinamo" arī nākamās četras spēles plānotas savā laukumā, kurās komanda ik pēc dienas tiksies ar Maskavas "Spartak", Čerepovecas "Severstaļ", Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA vienībām. Mačs ar SKA komandu tiks aizvadīts Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!