Foto: F64

Iepriekš kritizētie Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" līderi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien pret Sanktpēterburgas SKA parādīja labu sniegumu, sacīja galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" svētdien KHL mačā viesos ar rezultātu 3:4 (0:1, 3:2, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās spēcīgajai Sanktpēterburgas SKA vienībai.

"Principā esam apmierināti, ka atspēlējāmies no 0:2 - pielikām ātrumā un guvām trīs labus vārtus. Diemžēl, mūsu labākais spēlētājs Lauris Dārziņš guva traumu un nespēlēja visu trešo periodu. Pagarinājumam viņš nepaspēja saģērbties, bet izgāja laukumā bullīšos. Iespējams, ja viņš spēlētu, arī iegūtu divus punktus," pēc spēles preses konferencē teica Ankipāns. "Šodien laikam nepaveicās. Jāsaka paldies līderiem, kurus kritizēju pēc iepriekšējā mača, jo šodien viņi parādīja labu spēli un izvilka maču."

Ankipāns uzteica arī vārtsarga Aleksandra Salāka sniegumu. "Viņš spēlē lieliski, viņš ir komandas spēlētājs un līderis," pauda treneris.

Rīgas "Dinamo" trenerim preses konferencē jautāja arī par to, kāpēc komandas sastāvā neparādās gados jaunāki spēlētāji, un Ankipāns atzina, ka tā ir problēma. Jaunie hokejisti vēlas doties uz Ziemeļameriku, taču šobrīd esot arī pozitīvas ievirzes, jo 1999. gadā dzimušie spēlētāji – Emīls Ģēģeris, Daniels Bērziņš – tiek pie spēles laika, kas ir liels pluss.

SKA galvenais treneris Aleksejs Kudašovs pateicās saviem līdzjutējiem, kuru atbalsts palīdzēja uzvarēt šajā aizraujošajā spēlē.

"Kopumā esam apmierināti ar spēli, izņemot otro periodu, kad zaudējām pārsvaru. Taču uzvarējām un esam apmierināti ar diviem izcīnītajiem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!