Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē trešdien, 23. oktobrī, Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņems Pētera Skudras vadīto Čeļabinskas "Traktor".

Spēle "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30. Portāls "Delfi" piedāvās spēles teksta tiešraidi.

Rīgas "Dinamo" svētdien mājās ar 1:2 piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik". Pēc astoņu zaudējumu sērijas Latvijas komanda uzvarēja trīs no nākamajām piecām spēlēm. Tāpat arī "Traktor" iepriekšējā mačā svinēja minimālu uzvaru, viesos ar 2:1 pārspējot Jaroslavļas "Lokomotiv" un pārtraucot četru zaudējumu sēriju.

Abas komandas savu šosezon pirmo savstarpējo spēli aizvadīja pagājušajā pirmdienā, kad rīdzinieki viesos uzvarēja ar 4:3.

Čeļabinskas komandu šosezon vada Skudra, pie kura Ņižņijnovgorodas "Torpedo" par asistentu divus gadus strādāja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Pēc šī mača "Dinamo" izbraukumā aizvadīs divas spēles ar Minskas "Dinamo" un Maskavas "Spartak" komandām, bet nākamajā otrdienā atgriezīsies uz vienu mājas spēli ar Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Rīgas klubs ar 12 punktiem 19 spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē un ir šobrīd vājākā vienība līgā. Tikmēr "Traktor" ar 20 punktiem 23 cīņās ir devītā Austrumos.

"Dinamo" un "Traktor" vienības KHL savā starpā spēkojušās 23 reizes, no kurām rīdzinieki uzvarējuši vien sešos dueļos, visas reizes gūstot panākumus pamatlaikā.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!