Foto: F64

Skatāmā spēlē sestdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā uzvarēja viesi, kuri spēja pārkārtot savas rindas, pēcspēles preses konferencē uzsvēra Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas klubs sestdien savā laukumā ar 3:5 (1:0, 2:1, 0:4) piekāpās Sanktpēterburgas SKA.

"Pirmkārt, gribu pateikties līdzjutējiem, kuri lielā skaitā bija atnākuši uz šo maču," ar pateicību līdzjutējiem par teicamo atmosfēru arēnā savu runu sāka viesu komandas galvenais treneris Aleksejs Kudašovs.

"Tāpat gribu apsveikt komandu ar uzvaru, kaut gan spēle bija divējāda. Bija gan vāji nospēlēti posmi, gan labi, it īpaši pašaizliedzība un vārtsarga spēle. Esmu apmierināts, ka beigu beigās izdarījām pareizos secinājumus, sākām spēlēt enerģiskāk un ātrāk un iemetām "golus".

"Lieliska spēle. Es domāju, ka skatītājiem tā patika. Protams, ar rezultātu apmierināti nevaram būt," spēlē gan labo, gan ne tik labo atrada arī "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Pirmie divi periodi mums varbūt padevās pārāk viegli, un, kā kolēģis jau teica, SKA pārkārtoja rindas, bet mēs pieļāvām bērnišķīgas kļūdas."

"Neizturējām tempu, traumas dabūja Kristaps Zīle un Oskars Bārtulis, un mēs palikām ar pieciem aizsargiem," par spēles kvalitātes kritumu pēdējā periodā piebilda Ankipāns. "Tomēr atkārtošos, ka spēle bija skaista un skatāma."

Rīdzinieki līgā ir četru atpalicēju komandu grupā, kurā bez pašiem ietilpst arī Minskas "Dinamo", Čerepovecas "Severstaļ" un Čaļabinskas "Traktor".

Komandas satilpst divos punktos, bet pirmie šajā četriniekā šobrīd ar 27 punktiem ir rīdzinieki un pēdējie ar 26 punktiem - minskieši.

Šī rīdziniekiem bija pirmā no divām mājas spēļu sērijā. To 4.novembrī "dinamieši" aizvadīs pret "Severstaļ".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!