Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionātā mačā daudz spēlēja mazākumā, kas viņiem atņēma spēkus, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" piektdien 19 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida vārtus un ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:0, 1:2) piekāpās spēcīgajai Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Bija ļoti smaga cīņa. Cīnāmies par izslēgšanas turnīru, komanda spēlē labi, bet ar rezultātiem neesam apmierināti. Ļoti daudz spēlējām mazākumā, kas atņēma mums spēkus, bet pēdējais no tiem izšķīra mača iznākumu. Turpināsim savu iesākto ceļu un cīnīsimies par "play-off"," "Championat.com" citē Ankipāna teikto.

Vārtus Rīgas "Dinamo" labā guva zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kurš trešā perioda sestajā minūtē izvirzīja viesus vadībā, taču pārsvaru noturēt neizdevās.

"Bija līdzīga spēle, bet "Lokomotiv" guva par vieniem vārtiem vairāk. Iemetām vārtus, spēlējām aktīvi, bet diemžēl ātri arī ielaidām. Mazākums atņēma daudz spēkus, un spēlētāji vairs nevarēja koncentrēties," skaidroja rīdzinieku stūrmanis.

Rīgas "Dinamo" ar 42 punktiem 44 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu. Latvijas komandai pēdējā laikā uzvaras mijušās ar zaudējumiem, taču tā joprojām reāli cīnās par vietu Gagarina kausā, jo no pirmā astoņnieka to šķir tikai divi punkti.

Šī izbraukuma turpinājumā Rīgas "Dinamo" svētdien spēkosies ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo", bet pēc tam sekos arī cīņas ar aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ" un Ufas "Salavat Julajev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!