Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA duelis pirmdien bija līdzīgs, uzskata Rīgas kluba galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Kā ziņojām, "Dinamo" pirmdien regulārā čempionāta spēlē Šveicē ar 1:3 (0:1, 1:0, 0:2) piekāpās Sanktpēterburgas SKA vienībai.

"Aizvadījām labu maču, taču vienmēr var vēlēties vairāk uzvarētu divcīņu un iemetienu," pēc spēles preses konferencē sacīja Ankipāns. "Uzskatu, ka, labāk izpildot mazākas detaļas, mēs būtu uzvarējuši, taču SKA bija meistarīgāki. Pāvels Dacjuks uzvarēja vairākus svarīgus iemetienus mazākumā, kas viņiem deva priekšrocības."

Vienīgos vārtus "Dinamo" rindās guva Kevins Klārks, bet SKA sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Nikolajs Prohorkins, Dacjuks un Aleksandrs Barabanovs.

"Spēle kopumā bija diezgan līdzīga un žēl, ka nerealizējām vairākumus. Nevaru neko pārmest komandai, bet vienmēr gribas, lai izdotos sasniegt rezultātu," turpināja "Dinamo" treneris.

Šī bija nomināli "Dinamo" mājas spēle, kas risinājās "KHL World Games" ietvaros Cīrihē. Arī nākamais duelis pret Maskavas CSKA, kas būs trešdien, notiks Šveicē. Spēles Cīrihē tiek aizvadītas "Hallenstadion" arēnā, kas uz hokeja mačiem spēj uzņemt 11 200 skatītāju.

"Katrā arēnā ledus atšķiras un arī apmaļu augstumi šeit bija citādāki, taču apstākļi abām komandām bija līdzīgi un ledus kopumā bija labs," pauda Ankipāns.

Ankipāns uzskata, ka gaidāmais mačs pret CSKA varētu būs mazliet vieglāks.

"Pret CSKA būs daudz jācīnās, taču, iespējams, būs nedaudz vieglāk. SKA ir daudz meistarīgu spēlētāju, kuriem grūti atņemt ripu, bet CSKA spēlē saprotamāk. Hokejā uzvar tas, kurš pieļauj mazāk kļūdas un CSKA kļūdās ļoti maz," sacīja Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar 30 punktiem 30 mačos ieņem septīto vietu, kamēr SKA ar 51 punktu 32 cīņā ir otrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!