Foto: Itar-Tass/Scanpix
Dažu stundu laikā savus amatus zaudējuši abi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pagājušās sezonas finālistu galveni treneri – trofejas īpašnieku Ufas "Salavat Julajev" piemēram ceturtdien sekoja Mitišču "Atlant".

Jau ziņots, ka "Salavat Julajev" ceturtdien lauza līgumu ar komandas galveno treneri Sergeju Mihaļevu un viņa palīgu Sergeju Gersonski. Tikai dažas stundas vēlāk par līdzīgu soli paziņoja "Atlant", atbrīvojot zviedru Bengtu Oki Gustafsonu.

"Pēc abpusējās vienošanās ir pārtrauktas darba attiecības ar Bengtu Oki Gustafsonu. "Atlant" galvenā trenera pienākumus pildīs cits zviedru speciālists Janne Karlsons, kurš līdz šim bija vecākais treneris," teikts Mitišču komandas paziņojumā.

Tikmēr "Atlant" ģenerāldirektors Andrejs Verevko atklāja, ka kluba vadība galveno treneri īpaši nemeklēs, jo pienākumus pildīs Karlsons. "Šķiršanās no Gustafsona bija smaga, tā kā neko vairāk nevaru pateikt. Tuvākajās spēlēs komandu vadīs Karlsons, kurš pildīs galvenā trenera funkcijas. Jaunu speciālistu pagaidām nemeklēsim, viss ir Jannes rokās."

Gustafsons uz "Atlant" atnāca tikai pirms šīs sezonas, taču KHL jaunās sezonas sākums pērnā gada Gagarina kausa finālistiem nav no veiksmīgākajiem. KHL Rietumu konferencē šobrīd "Atlant" ar 17 spēlēs gūtajiem 24 punktiem ieņem tikai devīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!