Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nākamajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā nepiedalīsies arī Horvātijas komanda Zagrebas "Medveščak", atsaucoties uz vairākiem savstarpēji nesaistītiem informācijas avotiem, vēsta aģentūra TASS.

Iepriekš šonedēļ TASS ļoti līdzīgi vēstīja par Slovākijas komandu Bratislavas "Slovan".

Kāds KHL Direktoru padomei tuvu esošs informācijas avots stāstījis, ka klubu vairs nefinansēs no Krievijas, bet pašam atrast līdzekļus tam būs grūti. Savukārt avots, kas ir tuvs "Medveščak" vadībai, paudis, ka klubs turpmāk varētu startēt Austrijas Hokeja līgā (EBEL), kurā jau pašlaik ir klubi no Čehijas, Itālijas, Ungārijas un Slovēnijas, bet "Medveščak" tajā spēlēja pirms pievienošanās KHL.

"Nekomentējam pieņēmumus un neoficiālus minējumus. Līdz šim, veicot oficiālo saziņu ar līgu, neviens nav apšaubījis "Medveščak" līdzdalību KHL nākamajā sezonā," komentējis komandas preses sekretārs Ranko Vučiničs.

"Medveščak" komanda KHL aizvada otro sezonu, un tās sastāvu gandrīz pilnībā veido ārzemju hokejisti. Pašlaik KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Zagrebas komanda ar 54 punktiem 66 spēlēs ieņem 13.vietu, tomēr no astotajā pozīcijā esošās Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" tā atpaliek vien par pieciem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!