Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Uzvaras pagarinājumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa turnīra Rietumu konferences ceturtdaļfināla pirmajās spēlēs ceturtdien izcīnīja Sanktpēterburgas SKA un Mitišču "Atlant" komandas.

SKA hokejisti savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:0, 1:1, 1:2, 1:0) pieveica Maskavas "Spartak" komandu.

Šajā mačā "Spartak" hokejists Branko Radivojevičs izlīdzinājumu panāca tikai trīs sekundes pirms pamatlaika beigām, tomēr papildlaikā precīzāk nospēlēja SKA hokejisti, astotajā minūtē uzvaras vārtus gūstot Matīasam Veinhandlam.

Vēl SKA komandā pa vienam precīzam metienam izdarīja Jevgēņijs Artjuhins, Antons Buts un Aleksejs Jašins. Savukārt "Spartak" komandā Branko Radivojevičs guva divus vārtus, bet reizi precīzs bija Kirils Kņazevs.

Savukārt "Atlant" ar 3:2 (1:1, 1:0, 0:1, 1:0) savā laukumā pieveica Čerepovecas "Severstaļ" vienību.

Šajā mačā pagarinājuma septītajā minūtē tiesnesis ilgstoši skatījās video atkārtojumu, lai noskaidrotu, vai ripa ielidoja "Atlant" komandas vārtos, tomēr tika konstatēts, ka tas nenotika. To mājinieki izmantoja, un 14.minūtē Jaroslavs Obšuts, spēlējot vairākumā, guva uzvaras vārtus.

Uzvarētājiem vēl pa vieniem vārtiem guva Igors Musatovs un Jans Bulis, bet "Severstaļ" vienībā pa reizei precīzi bija Kirils Ļamins un Vadims Šipačovs.

Kā ziņots, uzvaru pagarinājumā izcīnīja arī Rīgas "Dinamo" komanda, kas ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) izbraukumā pieveica Maskavas "Dinamo" hokejistus.

Vispārliecinošāko uzvaru izcīnīja regulārā čempionāta Rietumu konferences spēcīgākā komanda Jaroslavļas "Lokomotiv", kas savā laukumā ar 7:4 (3:1, 2:3, 2:0) uzvarēja Minskas "Dinamo".

Šajā mačā līdz 22.minūtei "Lokomotiv" izvirzījās vadībā ar 5:1, tomēr nākamo 16 minūšu laikā Minskas klubs pietuvojās līdz 4:5. Neizšķirtu gan "Dinamo" nespēja panākt un piedzīvoja zaudējumu.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Aleksandrs Kaļaņins, bet reizi precīzi meta Ivans Tkačenko, Aleksandrs Gaļimovs, Karels Rahuneks, Andrejs Subotins un Jozefs Vašičeks.

Savukārt Minskas "Dinamo" labā precīzi meta Džefs Plets, Petrs Sikora, Peters Podhradskis un Konstantīns Glazačevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!