Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc uzvaras pār Bratislavas "Slovan" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka iegūti labi divi punkti un uzteica vārtsarga sniegumu šajā mačā.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" šai mačā uzvarēja ar 1:0 pēcspēles metienos.

"Vairākums spēles sākumā var nākt gan par labu, gan par sliktu, un mums tas šoreiz nāca par sliktu - tās sešas minūtes atņēma komandai pārliecību un puiši nevarēja turpināt to spēli, kādu es gribēju," maču pret "Slovan" pēcspēles preses konferencē analizēja rīdzinieku treneris. "Šī bija "vārtsarga spēle", īpaši mazākumā papildlaikā, un mēs ieguvām divus labus punktus. Uzskatu, ka izcīnījām šos divus punktus, jo tas ir vairāk nekā viens, lai arī nav trīs."

"Zināju, ka Rīgas "Dinamo" tagad spēlē ļoti labi," pretinieku uzteica "Slovan'galvenais treneris Petri Matikainens. "Mums ļoti smagi bija pirmie divi periodi, trešā trešdaļa bija nedaudz labāka, bet pieļāvām dažas kļūdas. Mani puiši ir ļoti noguruši - došu viņiem tagad divas brīvdienas, bet viņi cīnījās, uzvara bija tuvu, un viens punkts ir labāk nekā nekas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!