Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc komandas pirmās uzvaras šīs sezonas Gagarina kausa izcīņā atzina, ka vienība zināja, kā šī spēle jāaizvada.

"Mēs zinājām, kā spēlēt, lai gan ne viss sākumā izdevās," pēcspēles preses konferencē izteicās Ābols. "Taču rīt ir jauna spēle un viss jāsāk no gala."

Analizējot spēles gaitu, rīdzinieku treneris pastāstīja, kāpēc tika nomainīts Mikaels Telkvists. "Pie pirmo un trešo vārtu zaudējuma rupji kļūdījās laukuma spēlētāji, bet lai būtu izredzes spēlē, vārtsargam ir "jāvelk" komanda. Ja viņš "nevelk", tad jāmaina," teica Ābols.

Uz jautājumu, kura spēle Rīgas "Dinamo" šajā "play-off" sērijā būs izšķirošā, treneris atteica: "Katra! Vismaz mums. Šodien bija izšķirošā spēle un rīt atkal būs izšķiroša."

Doņeckas "Donbass" galvenais treneris Andrejs Nazarovs nepiekrita, ka trešajā periodā viņa vadīta komanda būtu "izjukusi". "Komanda "neizjuka", pretinieks labi spēlēja," norādīja treneris. "Zinājām, ka "Dinamo" spēlēs aktīvi, bet tagad esam gatavi jau rītdienas spēlei. Tas ir "play-off", gūto vārtu skaitam nav principiālas nozīmes. Rīt jauna spēle, jauns rezultāts."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!