Foto: F64
Trešdien notikušajā apvienotajā AS "Dinamo Rīga" padomes un valdes sēdē tika izskatīts jautājums par komandas startu 2011./2012. gada sezonas KHL čempionātā un pieņemta virkne lēmumu par komandas snieguma uzlabošanu, ziņo Rīgas "Dinamo" mājas lapa.

AS "Dinamo Rīga" padomes un valdes locekļi trešdienas sēdē uzklausīja Rīgas "Dinamo" galveno treneri Peku Rautakallio, ģenerālmenedžeri Normundu Sējēju un komandas kapteini Sandi Ozoliņu par komandas sniegumu pēc aizvadītām 14 spēlēm KHL regulārajā čempionātā.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pekka Rautakallio AS "Dinamo Rīga" vadībai uzsvēra, ka pilnībā uzticas pašreizējajam komandas sastāvam, un spēles kvalitātes uzlabošanās ir tikai laika jautājums.

Uzklausījuši visus runātājus, AS "Dinamo Rīga" padomes un valdes locekļi izvērtēja kritiski Rīgas "Dinamo" startu jaunajā KHL sezonā un pieņēma virkni lēmumu, lai komandas sniegums jau tuvākajā laikā uzlabotos. Šo lēmumu būtība pagaidām netiek atklāta.

Aizvadītajās 14 spēlēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā Rīgas "Dinamo" ir izcīnījuši četras uzvaras, un KHL kopvērtējumā ieņem 21.vietu 23 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!