Pēc otrdienas spēles pret Sanktpēterburgas SKA atkal ir papildinājies Maskavas "Dinamo" savainoto spēlētāju saraksts, liecina kluba mājas lapa.

Otrdienas mačā traumu guva uzbrucēji Deniss Tolpeko un Ruslans Zainuļins, atveseļošanās laiks abiem minēts četras nedēļas. Kopumā maskaviešu "lazaretē" ir iekļauti deviņi spēlētāji, no kuriem trīs – Aleksandrs Boikovs, Filips Novāks un Grigorijs Šafiguļins, – līdz sezonas beigām.

"Mums ir vēl divi traumēti spēlētāji. Praktiski nav, ko izmantot – aizsargus, vai, sūtīt uzbrukumā?" pēc spēles ar SKA teica komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks. "Bijām spiesti spēlēt ar trim maiņām."

"Dinamo" pēdējā laikā ir pievienojušies vairāki jauni hokejisti kā aizsargi Jevgeņijs Koroļovs un soms Janne Jalsvāra un slovāku uzbrucējs Miroslavs Šatans, par kuriem Znaroks ir izteicies ļoti atzinīgi. 

Uzvara pār SKA Maskavas "Dinamo" bija otrā pēc 11 spēles ilgušas zaudējumu sērijas.

Krievijas presē ir parādījušās ziņas, ja Maskavas "Dinamo" veic pārrunas ar Čehovas "Vitjazj" uzbrucēju Krisu Saimonu, kurš Maskavas komandai varētu pievienoties jau šonedēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!