Foto: F64
Piemaskavas "Atlant" nākamajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā būs jāiztiek ar mazāku budžetu, atklājusi kluba vadība.

"Jā, kluba budžets, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, būs mazāks, taču komanda turpinās spēlēt KHL," intervijā aģentūrai "R-Sport" apstiprināja "Atlant" ģenerāldirektors Aleksejs Žamnovs. "Konkrētus skaitļus es nosaukt vēl nevaru, labāk sagaidīsim mēneša beigas, kad apstiprināsim KHL savas finansiālās garantijas."

Nupat apmaiņā pret kompensāciju 100 miljonu rubļu apmērā uz Maskavas CSKA pārgaja "Atlant" vārtsargs Staņislavs Gaļimovs.

"Situācija ar Gaļimovu ir saistīta ar finansējuma samazināšanos," apliecināja Žamnovs. "Tuvākajā laikā komandu sagaida maiņas, ieguvumi un arī šķiršanās. Kopumā mēs strādājam tirgū, gluži kā visi pārējie klubi."

Kā zināms, šosezon "Atlant" piemeklēja finansiālas problēmas un hokejisti vairākus mēnešus nesaņēma algu. Līdz aprīļa beigām klubs KHL vēl nebija iesniedzis finansiālās garantijas uz nākamo sezonu un saņēma termiņa pagarinājumu uz vienu mēnesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!