Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Uvis Balinskis pagarinājis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas "Dinamo", vēsta komanda.

22 gadus vecais Balinskis "Dinamo" komandas sastāvā aizvadījis kopumā 87 spēles.

2018./2019. gada KHL sezonā aizsargs piedalījās visās 37 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva vienus vārtus un atdeva 10 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 16 soda minūtes un lietderības koeficentu -7, bloķēja 37 pretinieku metienus, izpildīja 14 spēka paņēmienus, 9 reizes pretinieki pret viņu pārkāpa noteikumus, vidēji laukumā pavadot 19:51 minūtes.

Balinskis aizvadītajā pasaules čempionātā pārstāvēja Latvijas valstsvienību.

Rīgas "Dinamo" turpina aktīvi komplektēt sastāvu, un aizvadītās nedēļas laikā komanda pagarinājusi līgumus ar vairākiem spēlētājiem, kā arī piesaistījusi leģionārus. Rīgas "Dinamo" šajā starpsezonā noslēdzis jaunus līgumus ar aizsargiem Kristapu Zīli, Kristapu Sotnieku un Sergeju Gimajevu, kā arī uzbrucējiem Lauri Dārziņu, Emīlu Ģēģeri un Rihardu Mareni. Spēkā esošs līgums ir arī Oskaram Batņam un Frenkam Razgalam. Tāpat vienībai pievienojušies arī zviedri Jakobs Berglunds, Kristofers Berglunds un Davids Ulstrēms, kā arī amerikānis Bens Māršals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!