Foto: F64

Pie panākuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā sestdien tika latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral", kas savā laukumā ar 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) pārspēja Ķīnas klubu Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šī mača rezultāts tika atklāts vien 31.minūtē, kad "Admiral" komandu vadībā izvirzīja Mihails Fisenko. Tiesa, "Kuņluņ Red Star" izlīdzinājuma panākšanai bija nepieciešamas tikai trīsarpus minūtes, atzīmējoties Jannem Jalasvāraam.

Pašā trešā perioda sākumā "Admiral" hokejists Vladimirs Tkačovs nopelnīja divu minūšu noraidījumu, tomēr mājiniekiem mazākums izrādījās negaidīti veiksmīgs, jo 42.minūtē uzvaru nesošo ripu Pekinas kluba vārtos raidīja Dmitrijs Sajustovs.

Pamatlaika pēdējā minūtē "Admiral" guva arī trešos vārtus, kad tukšos vārtos ripu raidīja Viktors Aleksandrovs.

Bārtulis šajā mačā nospēlēja 24 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa pretinieku vārtiem un bloķēja vienu raidījumu.

Visas līgas un Rietumu konferences kopvērtējuma līdere ar 67 punktiem 27 mačos ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kamēr Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" ar 15 punktiem 25 mačos ir vājākā ne tikai Rietumos, bet arī visā KHL čempionātā. Rīdziniekus no astotās vietas, kas nodrošina iespēju sacensties Gagarina kausa izcīņā, šķir 22 punkti.

Tikmēr Austrumu konferencē līdere ar 56 punktiem 26 spēlēs ir pašreizējā Gagarina kausa īpašniece Magņitogorskas "Metallurg", bet "Admiral" ar 40 punktiem 25 cīņās ir piektā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!