Foto: F64

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Bārtulis tuvākajā laikā noslēgs jaunu līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Vladivostokas "Admiral", vēsta Krievijas masu mediji.

Bārtulis spēlē "Admiral" kopš 2015. gada, un šobrīd ir komandas kapteinis. Pašreizējais līgums Bārtulim ar klubu ir līdz 2018. gada 30. aprīlim, bet "jaunais līgums tikšot noslēgts ar jauniem nosacījumiem", informē klubs.

Latviešu aizsargs šajā sezonā 26 spēlēs izdarījis četras rezultatīvas piespēles, bet "golus" nav guvis. Šajos mačos viņš izdarījis 42 metienus pa vārtiem, nopelnījis 36 soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients bijis "-4". KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Admiral" ar 28 spēlēs gūtiem 30 punktiem ieņem 12. vietu, par 11 punktiem atpaliekot no "play off" zonas.

Tikmēr 24 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Lukass Lesio, kurš sezonu sāka Rīgas "Dinamo", karjeru turpinās citā KHL klubā "Kuņluņ Red Star". Līgums ar hokejistu noslēgts līdz sezonas beigām.

Lesio šovasar pievienojās Rīgas "Dinamo", kura rindās 13 mačos guva tikai divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. 13. oktobrī Latvijas kluba vadība nolēma lauzt līgumu ar kanādieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!