Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pateicoties zviedra Niklasa Bekstrēma vārtu guvumam, uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā čempionvienība Maskavas "Dinamo".

Aizvadītajā mačā Maskavas "Dinamo" komanda, kas ir arī līgas pašreizējā līdervienība, smagā cīņā ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:0, 2:1) savā laukumā pieveica Čehovas "Vitjaz".

Uzvaras vārtus Bekstrēms guva sešas minūtes pirms pamatlaika beigām. Šis viņam bija otrais precīzais raidījums mačā.

Zīmīgi, ka šajā spēlē pēc Vladimira Maleviča un Alekseja Troščinska precīziem metieniem divreiz vadībā izvirzījās "Vitjaz" hokejisti, tomēr vienreiz izlīdzinājumu panāca Bekstrēms, bet otrajā reizē tas izdevās Sergejam Soinam.

Pēdējās piecās spēlēs zviedru Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigzne Bekstrēms izcēlies ar pieciem gūtajiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Pirms tam pirmajos četros KHL mačos viņa kontā bija vien vieni gūtie vārti un viena rezultatīva piespēle.

Tikmēr Maskavas "Dinamo" komanda tika pie sestā panākuma pēdējos septiņos mačos.

Znaroka un Vītoliņa trenētā vienība ar 58 punktiem 27 mačos pašlaik ir Rietumu konferences un arī visas līgas līdervienība, bet "Vitjaz" ar 30 punktiem atrodas konferences 11.pozīcijā.

Šī bija KHL vienīgā spēle otrdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!