Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas ”Dinamo” nedrīkst pieļaut tādas kļūdas, kādas pieļāva pēdējās minūtēs spēlē ar Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ukrainas komandu Doņeckas ”Donbass”, pēc zaudējuma teica uzbrucējs Elvijs Biezais.

Atgādinām, ka trešdien ”Dinamo” ar rezultātu 2:4 piekāpās ”Donbass” komandai, kuru vada bijušais rīdzinieku galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

”Sanāca ātri ielaist divus vārtus, bet galvu nenokārām un ātri vienus atguvām. Šie ātrie vārti pirmajā trešdaļā turēja mūs spēlē, turpinājām cīnīties. Dažbrīd laukumā bija tāds atvērts hokejs – no vieniem vārtiem uz otriem,” kluba oficiālajā mājaslapā internetā citēts Biezais. ”Pārtraukumā mūs treneri kārtīgi sapurināja un motivēja. Tas bija redzams arī laukumā – spēlējām skatāmu hokeju, bija vēl vairākas iespējas gūt vārtus. Diemžēl otrajā periodā guvām tikai vienus, kas bija arī pēdējie spēlē.”

”Pat grūti teikt, kāpēc tā sanāca. It kā spēlējām labi, cīnījāmies, bet viņi iemeta divus vārtus. Kaut kur nogulējām aizsardzībā. Nenosedzām pie vārtu stabiem brīvos un viņi iemeta,” turpināja hokejists. ”Kāds uzmeta ripu pa vārtiem, tā atlec un kāds no pretiniekiem to iebakstīja vārtos. Ir jāuzlabo spēle aizsardzībā. Ripa ir jādabū prom no vārtiem. Šādas kļūdas pieļaut nedrīkst.”

Biezais cer, ka nākamajās trīs mājas spēlēs vienībai izdosies tikt pie svarīgajiem punktiem.

”Pirmkārt jāuzlabo savu vārtu gūšanas momentu realizācija. Trešdien atkal iemetām tikai divus. Un nākamais, kas jāuzlabo, ir spēle aizsardzībā. Šodien pieļāvām kļūdas, kuras nākamajās spēlēs pieļaut nedrīkstam. Ar cīņassparu komandai viss ir kārtībā – visi sitamies un kapājam līdz galam. Ir jāizmanto savas iespējas, tad arī būs uzvaras un punkti,” teica uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!