Bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Brendons Makmilans pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli un iemestu "bullīti", palīdzēdams viņa pārstāvētajai vienībai Omskas "Avangard" svinēt uzvaru.

"Avangard" komanda Habarovskā pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0) pieveica vietējo "Amur" vienību.

Mājinieki izvirzījās vadībā mača 26. minūtē pēc Igora Rudenkova precīza metiena, bet rezultātu 49. minūtē pēc Makmilana piespēles izlīdzināja Valentīns Pjanovs.

Pēcspēles metienos "Amur" izvirzījās vadībā ar 2:0. Trešajā metienu sērijā tieši Makmilans kā pirmais no Omskas hokejistiem pārspēja vārtsargu Jevgeņiju Aļikinu.

Piektajā sērijā Pjanovs rezultātu izlīdzināja, sestajā Makmilans meta vēlreiz, bet nepārspēja mājinieku vārtsargu, bet septītajā sērijā uzvaras "golu" iemeta Sergejs Šumakovs.

Citā mačā Pekinas "Kuņluņ Red Star" komanda, kuras rindās laukumā nedevās Latvijas hokejists Gunārs Skvorcovs, savā laukumā ar rezultātu 3:4 (2:0, 1:2, 0:2) piekāpās Novosibirskas "Sibirj".

Austrumu konferencē "Avangard" ar 64 punktiem 47 spēlēs ir otrā, bet "Kuņluņ Red Star" ar 50 punktiem 49 dueļos atrodama astotajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!