Latvijas hokeja izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs kā Čerņišova divīzijas stiprākās vienības treneris izvēlēts dalībai KHL Zvaigžņu spēlei, ziņots līgas mājaslapā.

Pasākumā piedalīsies komandas, kuras veido katras KHL divīzijas pārstāvji. Hārtlijs spēlei nolūkots kā Čerņišova divīzijas pirmajā vietā esošās "Avangard" komandas galvenais treneris. Savukārt Austrumu konferencē "Avangard" komanda ar 39 spēlēs iekrātiem 52 punktiem ieņem otro pozīciju.

Vietu spēlē nopelnījuši arī speciālisti Aleksejs Kudašovs (Sanktpēterburgas SKA, Bobrova divīzija) Dmitrijs Kvartaļnovs (Kazaņas "Ak Bars", Harlamova divīzija) un Igors Ņikitins (Maskavas CSKA, Tarasova divīzija).

Hārtlijs jau 2018./2019. gada sezonā izpelnījās šo godu, toreiz viņa vadītajai Čerņišova komandai uzvarot sacensībās.

"Pagājušgad mūsu komanda uzvarēja Zvaigžņu spēlē," Hārtlijs citēts KHL mājaslapā. "Ja kāds cits grib pielaikot kroni, nekādu problēmu – man svarīgi ir tas, kā šosezon spēlē "Avangard". Kazaņā izbaudīju pasākumu, izdevās iepazīties ar tādām hokeja leģendām kā Aleksandrs Maļcevs un Vladislavs Tretjaks. Varēju aprunāties ar spēlētājiem neformālā gaisotnē. Toreiz bija izcila atmosfēra, spēlētājiem bija iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimenēm."

Zvaigžņu spēle un tajā notiekošie pasākumi norisināsies 18. un 19. janvārī Maskavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!