Foto: F64

Izvēli izšķirošo Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas spēli pret Rīgas "Dinamo" aizvadīt Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā veikusi pati Doņeckas "Donbass", uzsvēris Kontinentālās hokeja līgas (KHL) viceprezidents Vladimirs Šalajevs.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā, septītajā, mačā pirmdien tiksies ar "Donbass". Ukrainā valdošās situācijas dēļ šis mačs no "Donbass" komandas mājvietas pārcelts uz Bratislavu.

"Iespēju spēlēt Bratislavā piedāvāja pats Doņeckas klubs. Mēs vienkārši tam piekritām," laikrakstam "Sovetskij Sport" paudis Šalajevs, lai arī vēl sestdienas vakarā pēc sērijas sestās spēles Rīgā "Donbass" galvenais treneris Andrejs Nazarovs pauda kategorisku nostāju izšķirošo spēli aizvadīt tikai un vienīgi Doņeckā.

"Esam sazinājušies ar Bratislavas klubu "Slovan" un iedarbinājuši visu tā potenciālu, lai tribīnes pirmdienas spēlē nebūtu tukšas," uzsver Šalajevs. "Ir vienošanās, ka turp ieradīsies līdzjutēji no Ukrainas. Citas izejas nebija."

"Ja "Donbass" pārvarēs šo kārtu, lēmumu par katru komandas mājas spēli pieņemsim atsevišķi. Ņemsim vērā visus apstākļus," piebilda KHL viceprezidents.

Šajā sērijā, kas rit līdz vienas komandas četrām uzvarām, rezultāts ir neizšķirts 3-3, lai arī tās gaitā rīdzinieki bija nokļuvuši iedzinējos ar 1-3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!