Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāji piektdien pārbaudes spēlē bija ļoti pašaizliedzīgi, kas ļauj pozitīvi skatīties nākotnē, uzskata vienības uzbrucējs Brendons Makmilans.

Jau ziņots, ka galvaspilsētas klubs piektdien Liepājā ar 6:1 (3:0, 2:1, 1:0) pārspēja Krievijas Augstākās līgas (VHL) čempioni Karagandas "Sariarka", kuru trenē Leonīds Tambijevs, bet pārstāv aizsargs Edgars Siksna, kā arī uzbrucēji Kirils Galoha un Kirils Tambijevs.

"Nometnē ierados pāris dienas vēlāk, bet atmosfēra ir ļoti laba. Tika ielikts smags darbs, kas noteikti dos pozitīvus augļus. Šobrīd vairāk strādājām uz spēku un komandas saliedētību. Taktiskajiem risinājumiem jau vairāk pievērsīsimies, tagad gatavojoties nākamajam turnīram, kas norisināsies Sočos, un pēc tam jau ierastā kausa izcīņa Rīgā," klubs citē Makmilana teikto.

"Šīs vasaras pārbaudes spēles vairāk domātas, lai mēs sajustu hokeja garšu. Neko ārkārtēju šajā treniņnometnes posmā mēs parādīt nevaram. Ārā ir silts, ledus nav tas ātrākais. Vēl tikai meklējam labāko saspēles ķīmiju. Bet man patika šīs abas spēles. Mēs bijām ļoti pašaizliedzīgi, kas ļauj pozitīvi skatīties nākotnē," stāsta kanādiešu uzbrucējs.

Jau ziņots, ka trešdien rīdzinieki savā pirmajā mačā ar 1:2 "bullīšos" piekāpās citai VHL vienībai Almetjevskas "Ņeftjaņik". Tiesa, "Dinamo" trešdienas spēlē nepiedalījās vairāki komandas līderi, jo sastāvā tika iekļauti jaunie spēlētāji, kā arī hokejisti, kuriem pagaidām ar klubu ir noslēgti pārbaudes laika līgumi.

Jaunā KHL sezona sāksies 1. septembrī, bet pirmo maču Rīgas "Dinamo" aizvadīs 2. septembrī savā laukumā pret latviešu uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak", ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!