Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Vairāki simti Maskavas "Spartak" līdzjutēji 6.decembrī "Arēnā Rīga" plāno apmeklēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli pret Rīgas "Dinamo", tāpēc mačā būs pastiprināti drošības pasākumi, informē "Dinamo".

Rīgā plāno ierasties 500 "Spartak" futbola fani, kuri ir pazīstami ar savu neprognozējamo uzvedību. "Spartak" futbola fani caur Rīgu plāno doties uz Slovākiju, kur trešdien "Spartak" futbolisti aizvadīs UEFA Čempionu līgas spēli pret "MŠK Žilina".

Rīgas "Dinamo" vadība sadarbībā ar Valsts policiju un "Arēnas Rīga" administrāciju ir paredzējusi virkni drošības pasākumu, lai nepieļautu nekādas masu nekārtības vai huligāniskus incidentus. "Spartak" faniem būs izveidota atsevišķa biļešu kase, atsevišķa ieeja un arī sektori, kuros viņi atradīsies spēles laikā, tiks īpaši norobežoti un tos pastiprināti uzraudzīs Valsts policijas darbinieki. Spēles laikā līdzjutēji ar "Spartak" atribūtiku varēs atrasties tikai vieskomandas atbalstītāju sektorā.

Lai nepieļautu pirotehnikas un citu aizliegtu priekšmetu ienešanu "Arēnā Rīga", kopā ar biļešu pārbaudi, tiks veikta arī pastiprināta drošības kontrole. Līdzjutējiem uz spēli vajadzētu ierasties laikus, lai neveidotos rindas. Spēles laikā sekos, lai no tribīnēm netiktu izkliegti aizskaroši vai naidu kurinoši saukļi un izteicieni, kas varētu provocēt nekārtības vai konfliktus. Visi sabiedriskās kārtības traucētāji, neatkarīgi no tā, kuru komandu tie atbalsta, nekavējoties tiks izraidīti no "Arēnas Rīga".

Pastiprināto drošības normu dēļ nedaudz mainīta arī skatītāju kustība Arēnas Rīga iekšpusē. Šajā spēlē skatītājiem, lai nokļūtu trešajā stāvā, nebūs pieejama kāpņutelpa pie 115. sektora. Lai nokļūtu savās vietās 200. - 204. sektoros, varēs izmantot papildus kāpņutelpu blakus liftam aiz 115. sektora.

Skatītājiem, kuri jau ir iegādājušies biļetes vietās no 316. sektora pa kreisi līdz 320. sektoram, kā arī tiem, kuru abonementu vietas atrodas attiecīgajos sektoros, uz šo spēli piedāvās redzamības un cenas ziņā līdzvērtīgas vietas. Ar abonementu īpašniekiem, kuri ir atstājuši savu kontaktinformāciju, "Arēnas Rīga" administrācija sazināsies iepriekš. Gadījumā, ja tas nav noticis līdz novembra beigām, lūgums pašiem sazināties ar biļešu sistēmas pārstāvjiem, kur iegādājāties abonementu. Biļešu īpašniekiem biļetes tiks apmainītas uz vietas "Arēnā Rīga" pirms spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!