Foto: F64

Iepriekš traumētie uzbrucēji Mārtiņš Cipulis un Marcels Haščāks kopā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" dosies gaidāmajā izbraukuma sērijā, pastāstīja vienības ārsts Āris Aivars.

"Ja viņi nespēlēs sestdien pret SKA, tad nākamajā vai aiznākamajā spēlē gan," izteicās Aivars.

Kā ziņots, slovēnis Haščāks šosezon paguva nospēlēt tikai divus mačus un jau septembra pirmajā pusē izkrita no sastāva, kad viņam treniņā ripa neveiksmīgi trāpīja pa kāju.

Pēc tam kā Haščāka aizvietotāju Rīgas klubs piesaistīja čehu Vojtehu Polāku, kurš līdz šim deviņos mačos izcēlies ar trim rezultatīvām piespēlēm. Tomēr tagad, visticamāk, Polāks rīdzinieku rindas pametīs.

Savukārt Cipulis oktobra vidū guva pleca saišu savainojumu, un toreiz tika prognozēts, ka viņš nespēlēs aptuveni desmit dienas.

Šajā sezonā Cipulis Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL regulārajā čempionātā piedalījies 15 spēlēs, kurās guvis divus vārtus un atdevis divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 6 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficentu +3.

Līdz ar to rīdzinieku savainoto spēlētāju sarakstā palicis vienīgi aizsargs Oskars Cibuļskis, kurš šosezon, visticamāk, laukumā vairs nedosies.

Gaidāmās izbraukuma sērijas ievadā Rīgas "Dinamo" sestdien sacentīsies ar KHL līderi Sanktpēterburgas SKA, bet turpinājumā ik pēc dienas pauzes tiksies arī ar Mitišču "Atlant", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Čerepovecas "Severstaļ" vienībām.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Rīgas "Dinamo" ar 36 punktiem 19 cīņās atrodas trešajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!