Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA treneri nav apmierināti ar jaunā komandas uzbrucēja Jevgeņija Artjuhina biežajiem noraidījumiem, vēsta vietējie mediji.

Nupat notikušajā pirmssezonas spēlē Šveicē ar vietējo "Rappersville" komandu, kurā CSKA uzvarēja ar 3:1, Artjuhins divreiz devās uz noraidīto soliņa.

"Mūs uztrauc tas, ka Artjuhins atkal nopelnīja divus nevajadzīgus noraidījumus," aģentūrai "R-Sport" izteicies Maskavas kluba treneris Igors Ņikitins. "Meklēsim savstarpēju sapratni. Jevgeņijs jau arī pats saprot, ka šie noraidījumi ir viņa vājā puse, ka viņam ir jābūt laukumā un tur jāparāda savas spējas!"

Jevgeņijs Artjuhins, kurš trīs sezonas pārstāvēja Sanktpēterburgas SKA, pagājušosezon - "Atlant", bet tagad ir pievienojies CSKA, ir viens no nedisciplinētākajiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlētājiem - četru sezonu laikā viņš nopelnījis kopumā 646 soda minūtes. Divas pēdējās sezonas tieši Artjuhins ir visnedisciplinētākais KHL regulārā čempionāta spēlētājs - pirms tam šajā statistikā līderi bija "Vitjazj" amerikāņu "tafgaji" Džošs Gretons, Kristofers Brennans, Dārsijs Vero un Kriss Saimons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!