Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas CSKA nolēmis lauzt līgumu ar Latvijas izlases uzbrucēju Jāni Spruktu, informē CSKA.

Līgums lauzts pēc abpusējās vienošanās.

31 gadu vecais hokejists pērn CSKA rindās aizvadīja 50 spēles regulārajā čempionātā, gūstot piecus vārtus un izdarot trīs rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients bija "+3". Gagarina kausa izcīņā viņš piedalījās deviņās spēles un izcēlās tikai ar vienu rezultatīvu piespēli.

Pēc Rīgas "Dinamo" rindās aizvadītām trīs sezonām Sprukts pieņēma CSKA piedāvājumu un noslēdza līgumu uz diviem gadiem. "Dinamo" komandā centra uzbrucējs spēlēja kopš 2009.gada, trīs sezonās kopumā 186 spēlēs gūstot 42 vārtus un veicot 73 rezultatīvas piespēles.

"Pienāca mans laiks pamēģināt kaut ko jaunu. Tas man ir jauns izaicinājums karjerā," pagājušajā gadā pēc līguma noslēgšanas ar CSKA teica Sprukts, uzsverot, ka viņu nebaida iepriekšējo Rīgas "Dinamo" līderu pieredze, kas, pārejot uz citu vienību, vairs nerāda tik labu sniegumu. "Gribas parādīt, ka varu spēlēt arī citā klubā. Man nav bail, drīzāk interesanti."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!