Foto: Itar-Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Kazaņas "Ak Bars", kuru pārstāv Latvijas uzbrucējs Lauris Dārziņš, Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā neplānot slēgt līgumus ar NHL spēlētājiem, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Atgādinām, ka svētdien sākās Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauts, un tas nozīmē, ka ir slēgtas visu NHL klubu treniņbāzes un tās netiks atvērtas līdz jauna kolektīvā līguma parakstīšanai. Tāpat visi NHL spēlētāji ir brīvi no saistībām ar komandām.

Uzreiz pēc NHL lokauta sākšanās Krievijas mediji ziņoja, ka "Ak Bars" komanda noslēgusi līgumu ar Krievijas hokejistu Pāvelu Dacjuku, bet klubs šo informāciju noraidīja.

"Pēc paziņojuma par lokauta sākšanos Krievijas mediji ziņoja, ka "Ak Bars" komandai pievienojušies spēlētāji no Ziemeļamerikas klubiem. Tā kā par lokautu nav nekādas skaidrības, "Ak Bars" komanda neplāno slēgt īstermiņa līgumus ar NHL spēlētājiem," teikts kluba paziņojumā.

Jau vēstīts, ka NHL pērnās sezonas vērtīgākais spēlētājs Jevgeņijs Malkins noslēdzis līgumu ar vienu no spēcīgākajiem KHL klubiem Magņitogorskas "Metallurg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!