Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš nosaukts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta 13. nedēļas labāko spēlētāju, paziņojusi līga.

Dārziņš atzīts par labāko savas pozīcijas spēlētāju iepriekšējā KHL regulārā čempionāta nedēļā. Tajā Rīgas "Dinamo" aizvadīja piecas spēles, kurās pieredzējušais uzbrucējs sakrāja 7 (3+4) rezultativitātes punktus un pozitīvu lietderības koeficientu, +1.

Katrā no piecām 13. nedēļas spēlēm Dārziņš izcēlās vismaz ar vienu rezultativitātes punktu, bet spēlē ar Bratislavas "Slovan" — pat ar diviem, ieskaitot uzvaras vārtus.

Par nedēļas labāko līgas vārtsargu nosaukts "Vitjazj" pārstāvis Joni Ortio, kurš savai komandai sagādāja trīs uzvaras trijās spēlēs, no tām vienā nosargāja savus vārtus neskartus. Spēle pret Minskas "Dinamo" kļuva somu vārtsargam par pirmo "sauso" maču KHL.

Nedēļas labākā aizsarga gods tika Jekaterinburgas "Avtomobiļist" spēlētājam Denisam Bodrovam. Viņam trīs spēlēs četri (1+3) rezultativitātes punkti un pozitīvs lietderības koeficients, +4.

Par labāko jauno KHL nedēļas spēlētāju izvēlēts Helsinku "Jokerit" uzbrucējs Kristians Veselainens, kurš četrās spēlēs guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, vidēji pavadot laukumā 16 minūtes un 39 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!