Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš pēc neveiksmīgā izbraukuma spēļu sērijas sākuma atzina, ka vienība slikti nospēlējusi divas trešdaļas un turpinājumā šo maču sēriju jācenšas pārvērst par "pieņemamu".

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien, parādōt diezgan blāvu sniegumu savcu līderu Sanda Ozoliņa un Marcela Hosas prombūtnē, ar 2:6 zaudēja Podoļskas "Vitjazj".

"Ļoti slikti iesākām izbraukuma sēriju. Protams, ka šodien gribējās turpināt čempionātu ar uzvaru un gūt trīs punktus. Spēli sākām labi, bet, kad otrajā periodā ielaidām vārtus, tad pajuka mūsu spēles zīmējums. Pieļāvām daudz kļūdas, uzņēmāmies neapzinātus riskus, beigās jau bija tuvu sagrāvei," "Dinamo" mājas lapā citēts Dārziņš, kurš mačā izcēlās ar vārtu guvumu. "Treneri jau pēc pirmā perioda teica vairākas nianses, kurās spēle nebija tik laba. Pēc pirmā vairākuma realizācijas, viņi sajuta "gaisu" un sniega bumba sāka velties no kalna."

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs piektdien, kad viesos tiksies ar Gagarina kausa ieguvējiem - Oļegu Znaroku, Hariju Vītoliņu, Mārtiņu Karsumu un pārējo Maskavas "Dinamo".

"Izbraukumu esam iesākuši slikti. Viss, kas mums šobrīd atliek - analizēt kļūdas. Uz šo izbraukumu ir jāskatās kopā. Tā kā es ceru, ka punktus mēs vēl izcīnīsim un no neveiksmīga izbraukuma, mēs to spēsim pārvērst pieņemamā," bilst Dārziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!