Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ir labi sagatavojusies sezonai, uzskata rīdzinieku uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Rīgas "Dinamo" svētdien "Arēnā Rīga" ar 6:1 (3:0, 3:0, 0:1) sagrāva "Davos" un trešo reizi vēsturē triumfēja "Latvijas Dzelzceļa" kausā.

"Protams, gribējām turnīru noslēgt uz pozitīvas nots un to uzvarēt. Šodien izdevās viss, ko bijām plānojuši. Mums izdevās viņiem uzspiest savu spēli. Mūsu radītais spiediens attaisnojās ar gūtiem vārtiem. Pēc tam mierīgi novedām spēli līdz galam," Rīgas klubs citē Dārziņa teikto.

Uzbrucējs uzsvēra, ka vienība spēja pieturēties pie treneru dotajiem uzdevumiem.

"Turnīrā rādījām saturīgu sniegumu. Mēs neatkāpāmies no saviem uzdevumiem. Domāju, esam labi sagatavojušies sezonai," uzskata Dārziņš, kurš tika nosaukts par "Latvijas Dzelzceļa" kausa vērtīgāko spēlētāju.

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī, bet rīdzinieki to uzsāks dienu vēlāk, kad izbraukumā mērosies spēkiem ar Jekaterinburgas "Avtomobilist".

"Vismaz divus mēnešus mēs ejam cauri uzdevumiem, ko mēs plānojam veikt laukumā. Dažreiz tas izdodas labāk, dažreiz nē. Kopumā ir skaidrs mūsu spēles rokraksts. Šodienas vai vakardienas rezultāts noteikti neietekmēs domas un noskaņošanos jau regulārajam čempionātam," izteicās Dārziņš.

Iepriekš Rīgas "Dinamo" savās mājās notiekošajā "Latvijas Dzelzceļa" kausā bija uzvarējusi debijas reizē 2009.gadā un arī 2012.gadā. Tādējādi šajā turnīrā tagad pa trim reizēm uzvarējušas Rīgas "Dinamo", Kazaņas "Ak Bars" un Jaroslavļas "Lokomotiv" komandas, bet vienreiz labāka bijusi Sanktpēterburgas SKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!