Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pagarinājis līgumu ar uzbrucēju Lauri Dārziņu, vēsta komandas preses dienests.

Dārziņš iepriekšējā sezonā bija komandas kapteinis un ar 18 vārtiem un 26 rezultatīvām piespēlēm bija trešais rezultatīvākais komandas spēlētājs, turklāt viens no diviem hokejistiem, kurš nospēlēja visas 62 regulārās sezonas spēles.

Izskanējusi informācija, ka Dārziņš līdz šim nepievienojās Latvijas izlases treniņiem pasaules čempionātam, jo vēlējās vispirms noslēgt jaunu līgumu ar "Dinamo". Beidzot tas ir noticis, tāpēc tuvākajā laikā viņš varētu pievienoties valstsvienībai.

34 gadus vecais Dārziņš Rīgas "Dinamo" sastāvā aizvadījis deviņas no 11 KHL sezonām. Leģionāra gaitas viņam KHL bijušas Kazaņas "Ak Bars" un Čeļabinskas "Traktor" sastāvā. Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL viņš kopā ir aizvadījis 452 spēles, kurās ir guvis 113 vārtus un atdevis 154 rezultatīvas piespēles.

Latvijas izlases sastāvā Dārziņš ir piedalījies divās olimpiskajās spēlēs un astoņos pasaules čempionātos, kopā valstsvienības sastāvā ir piedalījies 127 spēlēs, kurās ir guvis 45 vārtus un veicis 38 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!