Foto: LETA

Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēle izbraukumā pret Omskas "Avangard" bija slikts spēles sākums, un pēdējā periodā jau bija par vēlu, lai atspēlētos, kluba preses dienestam stāstīja uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēlē ar rezultātu 2:5 zaudēja Omskas "Avangard", kas ir viena no Austrumu konferences līdervienībām.

"Skaidrs, ka noskaņojums pēc šādas spēles nav labs. Mēs aizvadījām piecas treniņu dienas. Pēc šīm treniņu dienām bija sajūta, ka esam gatavi spēlei ar "Avangard". Diemžēl, bet atkal tieši spēles sākums bija ļoti slikts. Tad uzlabojām sniegumu, bet bija jau par vēlu," teica Dārziņš. "Tagad mums bija piecu dienu pauze, kurās gatavojāmies 12 spēļu maratonam. Kalendārs ir dīvains, bet tas noteikti nav attaisnojums šīs dienas rezultātam. Mēs esam gatavi šim maratonam. Ļoti liela vēlme ātrāk sākt nākamo maču, lai atkal tiktu pie punktiem."

"Šovakar pretī bija ļoti jaudīgs pretinieks. KHL tabula nemelo – viņi spēlē tiešām ļoti labi. Lai arī pretī bija spēcīga komanda, ir liela vilšanās par šīs dienas rezultātu. Mēs gribējām daudz vairāk," uzsvēra "Dinamo" kapteinis.

"Dinamo" nākamajā spēlē svētdien spēkosies ar Novosibirskas "Sibirj", un Dārziņš uzskata, ka šajā mačā jāspēlē ar pārliecību, kāda bija sezonas pirmajās spēlēs.

"Ir jāatrod veidi, kā gūt vārtus. Mēs sezonu sākām ļoti labi – ticējām saviem spēkiem. Kaut kur esam nomaldījušies. Esmu pārliecināts, ka mums izdosies atgriezties uz pareizā ceļa. Treneri dara lielisku darbu. Mums tikai jāpilda uzdevums un nedrīkstam šaubīties par saviem lēmumiem," teica Dārziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!