Foto: F64

Atrodoties laukumā, nešķita, ka rezultāts cīņā pret Mitišču "Atlant" atspoguļo spēles gaitu, pēc pārliecinošā zaudējuma noslēdzošajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas spēlē sacīja Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" otrdien KHL regulārā čempionāta noslēdzošajā cīņā izbraukumā ar 2:7 kapitulēja "Atlant" priekšā. Rīdzinieki jau pagājušajā nedēļā zaudēja izredzes sasniegt izslēgšanas spēles, tāpēc otrdien aizvadītais mačs viņiem bija pēdējais šajā sezonā.

Visi komandā ciena "Dinamo" emblēmu. Ja tā ir uz krūtīm - ej un sities. Mēs neizgājām šo maču zaudēt vai vienkārši nospēlēt. Atrodoties laukumā, nelikās, ka rezultāts atspoguļo spēles gaitu
Lauris Dārziņš

"Pēc pirmā pārtraukuma notika ļoti daudz negatīvu lietu. Uzsākām labu spēli, bet nespējām noturēt tempu. Pretinieks arī sāka riskēt un kāpināt ātrumu, jo viņiem bija nepieciešama uzvara, lai būtu cerība tikt izslēgšanas spēlēs," Rīgas kluba mājaslapā citēts Dārziņš. "Viņi lieliski izmantoja savas iespējas. Savukārt mūs salauza gan viņu veiksmīgā momentu realizācija, gan disciplīna - daudz pelnījām noraidījumus, un viņi lieliski izmantoja mūsu kļūdas. Diemžēl, bet jāapsveic pretinieks ar uzvaru."

Tāpat Rīgas "Dinamo" kapteinis uzsvēra, ka rīdziniekus nedaudz salauzusi epizode, kurā Latvijas komandas zviedru uzbrucējs Līnuss Videls trāpījis pa vārtu pārliktni, lai gan šķita, ka bijis vārtu guvums.

Ar 60 spēlēs izcīnītiem 77 punktiem Rīgas "Dinamo" septīto KHL sezonu noslēdza Rietumu konferences 12.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!