Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Kazaņas "Ak Bars" latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš pirmdien izteicās, ka ar agresivitāti pazīstamā Čehovas "Vitjazj" komanda prot spēlēt hokeju, ne tikai kauties.

Pirmdien "Ak Bars" komanda ar rezultātu 2:1 pārspēja "Vitjazj" vienību.

"Mums pret viņiem neklājās viegli, un arī citām komandām spēlēs pret "Vitjazj" nebūs viegli," Dārziņa pēc spēles teiktais citēts portālā "sportbox.ru". "Pagājušajā sezonā nevienu spēli pret "Vitjazj" traumas dēļ neaizvadīju, bet pirms tam, kad spēlēju Rīgas "Dinamo" sastāvā, pret Čehovas komandu mums izdevās labi mači, nevis boksa cīņas."

"Domāju, ka čehovieši beidzot sapratuši, ka prot spēlēt hokeju un cīnīties par labu rezultātu. Viņiem ir labas iespējas iesaistīties cīņā par punktiem, taču nevajag nodarboties ar attiecību skaidrošanu ar citiem spēlētājiem," turpināja Latvijas uzbrucējs.

Dārziņš arī atzina, ka viņam patīk spēlēt kopā ar maiņas partneriem Alekseju Tereščenko un Kirilu Petrovu, stāstot, ka viņiem kopā izdodas izveidot vārtu gūšanas iespējas, bet jāsāk beidzot tās realizēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!