Foto: F64

Pie uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā otrdien tika latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas viesos ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica bez Mārtiņa Karsuma spēlējošo Maskavas "Dinamo".

Neviena no komandām pamatlaikā un pagarinājumā neatslēdza vārtus, bet "bullīšos" uzvaru viesiem no Ņižņijnovgorodas nodrošināja Deniss Paršins. Pēcspēles metienos piedalījās arī Daugaviņš, tomēr viņa izgājiens nebija sekmīgs.

Daugaviņš šajā spēlē laukumā pavadīja 21 minūti un 38 sekundes, kuru laikā veica četrus metienus pa vārtiem un uzvarēja piecos no desmit iemetieniem.

Tikmēr Karsums savainojuma dēļ nav piedalījies piecās Maskavas "Dinamo" spēlēs pēc kārtas.

Ņižņijnovgorodas vienībai, ko vada latviešu speciālists Pēteris Skudra, šī uzvara ļāvusi pārtraukt piecu zaudējumu sēriju, kamēr Maskavas klubs piedzīvojis neveiksmes trīs spēlēs pēc kārtas.

Nākamo maču Maskavas "Dinamo" aizvadīs ceturtdien savā laukumā pret Rīgas "Dinamo".

Savukārt citā otrdienas mačā piecu uzvaru sērija pārtrūkusi Maskavas "Spartak" komandai, kas viesos ar 4:5 (1:0, 2:3, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Minskas "Dinamo".

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja Jegora Šarangoviča "bullītis", bet no zaudējuma pamatlaikā "Spartak" izglābās vien 58.minūtē, kad vārtus iemeta Aleksejs Pepeļajevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!