Foto: F64

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē nopelnīja negatīvu lietderības rādītāju -2, Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai, kuru trenē Pēteris Skudra, viesos ar 0:4 (0:2, 0:1, 0:1) zaudējot Maskavas CSKA komandai.

Daugaviņš spēlēja 18 minūtes un 21 sekundi, divas reizes metot pa vārtiem, izdarot divus spēka paņēmienus, uzvarot sešos no 13 iemetieniem un nopelnot divas soda minūtes.

Latvijas hokejists divas reizes bija laukumā, kad vārtus guva Maskavas klubs.

CSKA jau spēles sestajā minūtē bija vadībā ar 2:0, izceļoties Kirilam Kaprizovam un Konstantīnam Okulovam, bet pēc tam pa reizei precīzi bija arī Andrejs Kuzmenko un Maksims Šalunovs.

Uzvarētāju rindās vārtsargs Iļja Sorokins atvairīja 20 pretinieku metienus. "Torpedo" komandai šajā mačā pārtrūka četru uzvaru sērija.

Vēl vienā mačā Arta Ābola trenētā Toljati "Lada", kuras rindās joprojām laukumā nedevās traumu guvušais Kristaps Sotnieks, viesos ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) zaudēja Magņitogorskas "Metallurg".

"Lada" cieta otro zaudējumu pēc kārtas un 12 pēdējos 13 mačos.

KHL un Rietumu konferences līdere ar 45 punktiem 16 spēlēs ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kamēr Austrumos vadībā ar 31 punktu 14 mačos ir Kazaņas "Ak Bars".

Savukārt Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ar pieciem punktiem 16 spēlēs ir visas līgas vājākā vienība. Rīdzinieki piedzīvojuši jau 12 zaudējumus pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!