Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet Mārtiņš Karsums veica rezultatīvu piespēli.

Daugaviņa un Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar rezultātu 5:2 uzvarēja Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Daugaviņš mača 36.minūtē ar precīzu metienu panāca rezultātu 3:2, bet deviņas minūtes vēlāk pēc viņa otrā "gola" rezultāts kļuva 4:2. Savukārt Karsums ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Jannem Jalasvāram panākt neizšķitu 2:2

Daugaviņš šajā mačā nospēlēja 17:27 minūtes, izdarot trīs metienus pa vārtiem, uzvarot vienā no trim iemetieniem un veicot divus spēka paņēmienus. Tikmēr Karsums nospēlēja 16:44 minūtes, trīs reizes izdarīja metienus pa vārtiem un uzvarēja divos no pieciem iemetieniem, kā arī veica 10 spēka paņēmienus.

Daugaviņam šajā sezonā tagad ir 11 gūti vārti un 11 rezultatīvas piespēles. Savukārt Karsuma kontā ir trīs vārti un septiņas piespēles.

Maskavas "Dinamo" labā divus vārtus guva arī Deniss Kokarevs, savukārt "Torpedo" labā precīzi bija Jūso Hietanens, Voitehs Voļskis un Veli-Mati Savinainens.

Daugaviņa "goli":

Karsuma rezultatīvā piespēle:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!