Foto: F64

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien guva vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, taču viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda cieta zaudējumu.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Spartak" viesos ar 3:4 (1:1, 1:2, 1:1) piekāpās Minskas "Dinamo" komandai, kas pēc uzvaras uz pēdējo vietu līgā nobīdīja Rīgas "Dinamo".

Daugaviņš vārtus guva septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad vairākumā panāca 3:4. Latviešu uzbrucējs vārtus guvis četrās spēlēs pēc kārtas, bet pie punktiem viņš ticis piecās cīņās pēc kārtas.

Daugaviņš šajā mačā uz ledus pavadīja 17 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem un uzvarēja savā vienīgajā iemetienā, bet Karsums 12 minūtēs un 38 sekundēs uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Daugaviņš šosezon 47 spēlēs guvis 12 vārtus un veicis 20 rezultatīvas piespēles, kamēr Karsumam 41 duelī ir desmit vārti un deviņas piespēles.

Tāpat zaudējumu cieta vārtsargs vārtsargs Jānis Kalniņš un Helsinku "Jokerit" komanda, kas mājās ar 1:5 (1:1, 0:1, 0:3) atzina Nursultanas "Baris" pārākumu. Kalniņš šajā mačā neitralizēja 21 no 25 metieniem, bet vienu ripu viesi ieraidīja tukšos vārtos.

Neveiksmi piedzīvoja arī uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", kas mājās ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) piekāpās Kazaņas "Ak Bars". Indrašis uz ledus pavadīja 17 minūtes, divas reizes meta pa vārtiem un zaudēja savā vienīgajā iemetienā.

"Dinamo" ar 65 punktiem 51 cīņās Rietumu konferencē ieņem trešo vietu, "Jokerit" ar tikpat punktiem 49 mačos ir ceturtā, bet "Spartak" ar 62 punktiem 50 dueļos ir piektā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!