Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" vadībai sezonas sākumā tik ļoti nav apmierinājis latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa sniegums, tāpēc otrdien sportists ievietots KHL atteikumu draftā.

Tagad Daugaviņu 48 stundu laikā var izvēlēties jebkurš KHL klubs. Ja neviena vienība Daugaviņu nevēlēsies iegūt savās rindās, tad Maskavas "Dinamo", visticamāk, nosūtīs hokejistu uz savu fārmklubu Krievijas augstākās līgas jeb VHL čempionātā vai arī lauzīs ar viņu līgumu.

"Jā, mēs ievietojām Daugaviņu atteikumu draftā. Ārzemniekam ir jāspēlē un jāparāda sevi, jāstrādā ar lielu atdevi, jārāda teicams sniegums. Runājot par Kasparu Daugaviņu, hokeja klubu "Dinamo" šobrīd neapmierina cenas un kvalitātes attiecība. Tāpēc tāds lēmums," Krievijas izdevums "championat.ru" citē kluba ģenerāldirektoru Andreju Safronovu.

Daugaviņam līgums ar Maskavas "Dinamo" ir līdz 2016. gada 30. aprīlim. Šajā sezonā Daugaviņš astoņās spēlēs guvis vienus vārtus un izdarījis trīs rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients mačos bijis "-5".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!