Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš savu karjeru labprāt turpinātu Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienībā, ko vada galvenais treneris Pēteris Skudra.

29 gadus vecais uzbrucējs "Torpedo" pārstāv kopš 2015. gada. Šajā klubā viņš aizvadījis 166 spēles, kurās guvis 39 vārtus un atdevis 65 rezultatīvas piespēles.

"Līgums ar "Torpedo" beidzas 30. aprīlī. Gaidīšu priekšlikumus no kluba. Man patīk spēlēt Ņižņijnovgorodā, te ir lieliski līdzjutēji, tā ir hokeja pilsēta," Daugaviņu citē aģentūra "R-Sport". "Uzskatu, ka ikviens hokejists visu karjeru cer aizvadīt vienā klubā. Ja būs piedāvājums un mani viss apmierinās, es labprāt spēlētu te tālāk."

"Rīgas "Dinamo"? Es tur gandrīz neesmu spēlējis, un pagaidām netaisos," turpina hokejists. "Cita lieta – Latvijas izlase. Uz to vienmēr braucu ar labpatiku. Tagad jāatrisina medicīniskie jautājumi, jāiziet pāris pārbaudes, nedaudz jāpaārstējas un būšu gatavs spēlēt pasaules čempionātā Dānijā."

Rīgas "Dinamo" komandā Daugaviņš KHL aizvadījis tikai 35 spēles 2012./2013. gada sezonā. Pēc tam uzbrucējs pārcēlās uz Maskavas "Dinamo", kurā aizvadīja pusotru sezonu.

Kā ziņojām, "Torpedo" izstājās no šīssezonas Gagarina kausa izcīņas jau pēc pirmās kārtas, kurā četrreiz zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai.

"Diemžēl sērija noslēdzās agri," saka Daugaviņš. "Visas četras spēles zaudējām ar vienu vaŗtu starpību. Tas ir mūsu meistarības rādītājs. Ļoti nepatīkami, zinot, ka varējām nospēlēt labāk. Protams, pretī bija superlaba komanda, taču no katras epizodes vajadzēja izdabūt ko vairāk."

"Šajā sērijā visu izšķīra precīzi metieni. Mūsējie neaizvilka līdz vārtiem, bet pretiniekiem ripa atrada mērķi," nosaka hokejists. "Izšķirošos vārtus ielaidām mazākumā, bet vairākumu neizmantojām. Tas mums "kliboja" visu sezonu un pievīla arī "play off"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!