Foto: F64

Pretinieki nedaudz baidās no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo", jo šīs komandas spēlētāji darbojas kā pulksteņa mehānisms un cīnās viens par otru, uzsvēra šīs vienības latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Pagājušajā nedēļā uzbrucēju Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Dinamo", ko trenē Latvijas speciālisti Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, izdevās sasniegt KHL Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālu, jo ceturtdaļfināla sērijā līdz četriem panākumiem ar 4-2 tika pārspēta Jaroslavļas "Lokomotiv".

Nākamais Maskavas komandas pretinieks būs spēcīgais Sanktpēterburgas SKA klubs.

"Sērija pret "Lokomotiv" mums atņēma daudz spēka, taču šobrīd mums ir laiks nedaudz atslābināties un sagatavoties duelim pret SKA. Mums par labu nāca tas, ka duelī pret Jaroslavļas komandu nebija jāaizvada septītā spēle, taču zinājām, ka šī sērija būs ļoti grūta," sarunā ar Maskavas "Dinamo" fanu kluba pārstāvjiem sacīja Daugaviņš. "Grūti bija psiholoģiski, jo Maskavas "Dinamo" pērn "Lokomotiv" komandai izslēgšanas spēlēs zaudēja. Taču savācāmies un parādījām, ka vajag uzvarēt un citas izejas nav. Devāmies laukumā un strādājām."

Zīmīgi, ka šīs sezonas regulārajā čempionātā Maskavas "Dinamo" hokejisti pār SKA bija pārāki visas četras reizes.

"Sērijā pret "Lokomotiv" darbojāmies kā pulksteņa mehānisms, cīnījāmies viens par otru. Pretinieki to zina, tāpēc nedaudz baidās no mums. Būs patīkami spēlēt pret tik spēcīgu pretinieku kā SKA, vienmēr šādi mači ir interesanti. Ceru, varēsim pierādīt, ka regulārajā čempionātā gūtiem panākumi pār viņiem nebija nejaušība," uzsvēra Daugaviņš.

Ar regulārajā čempionātā gūtiem 22 vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm 56 spēlēs Daugaviņš bija komandas rezultatīvākais hokejists, bet izslēgšanas spēlēs viņš šobrīd sešu maču laikā izcēlies ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!