Foto: dynamo.ru/

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien ieraidīja ripu tukšos vārtos, palīdzot Maskavas "Dinamo" komandai, ko pārstāv vēl viens uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kā arī treneru Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva tandēms, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) savā laukumā pārspēt Jaroslavļas "Lokomotiv".

Šajā mačā rezultāts tika atklāts vien 54.minūtē, kad izcēlās Dmitrijs Pestunovs, bet Daugaviņš punktu cīņai pielika septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām.

Kopā šajā mačā Daugaviņš laukumā pavadīja 17 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un veica vienu spēka paņēmienu.

Uzbrucējs 14 šīs sezonas spēlēs guvis sešus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Karsums, kurš atgriezās pēc viena mača izlaišanas, šoreiz nospēlēja 14 minūtes un 54 sekundes, izceļoties ar diviem metieniem, diviem spēka paņēmieniem un uzvarot divos no četriem iemetieniem.

"Lokomotiv" komandas pieteikumā ir arī latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, tomēr viņš šajā spēlē nepiedalījās. No savas komandas pēdējiem desmit mačiem latvietis izlaidis jau deviņus un pašlaik atrodas "Lokomotiv" vienības traumēto spēlētāju sarakstā.

Tikmēr Maskavas "Dinamo" vārtsargs Aleksandrs Šaričenkovs atvairīja visus 23 pretinieku metienus, aizvadot savu pirmo "sauso" spēli šosezon.

Maskavas "Dinamo" tika pie sava astotā panākuma pēdējās deviņās spēlēs. Zīmīgi, ka vienīgais zaudējums šajā laikā ciests tieši pret "Lokomotiv" vienību, kas divkārtējo līgas čempioni 2.oktobrī apspēlēja ar 4:2.

Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā Maskavas "Dinamo" ar 30 punktiem 14 spēlēs ieņem trešo vietu, bet "Lokomotiv" ar 15 punktiem 13 mačos atrodas desmitajā pozīcijā, par divām vietām apsteidzot Latvijas klubu Rīgas "Dinamo", kam ir tikpat daudz punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!