Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas ”Dinamo” jaunās sezonas pirmajā mēnesī varēja izcīnīt vairāk punktu, bet līdz šim pietrūcis veiksmes, uzskata vienības uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

”Domāju, ka nospēlējām labi. Varējām ”paķert” vairāk punktu, bet kā ir tā ir. Neizmantojām pāris iespējas gūt vārtus, un pretinieks iemeta vairāk,” KHL čempionāta pirmo mēnesi ”Dinamo” mājaslapā internetā īsumā raksturoja Daugaviņš. ”Lai arī piedzīvojām tos zaudējumus, nedomāju, ka ir noticis kaut kas briesmīgs. Pirmās nedēļas tomēr mēs vēl viens otru kārtīgi izprotam laukumā – ko kurš dara. Treniņi un spēles, kuras bija pirms sezonas tomēr ir citādāk. Tagad jau viens otru zinām un tas ir redzams arī rezultātā.”

Tāpat uzbrucējs pastāstīja, ka laukumā viņš tagad jūtas daudz labāk: ”Atsākot spēlēt, bija smagi, bet tagad jau arī saprotu, ko kājas dara. Forma ir uzlabojusies un vairs nav jāsaka, ka laukumā atpalieku no pārējiem. Tomēr, nebiju spēlējis. Treniņš ir treniņš, bet spēlē ir citi ātrumi.”

Daugaviņš ir priecīgs, ka komandai ir pievienojies Pols Ščehura, jo tagad latvietis var spēlēt sev ērtākajā, malējā pozīcijā.

”Savā malā jūtos daudz komfortablāk. Pols labi ”kapā” centrā, esam saspēlējušies. Viņš noteikti ir pastiprinājis mūsu spēli. Ļoti labs spēlētājs, kurš ātri iejutās komandā,” izteicās Daugaviņš.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 12 punktiem desmit spēlēs šobrīd ieņem 11.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!